Gracias Don Andrés

Hola Dani,

Abans de res vull dir-te que et trobaré molt a faltar. Em retrec a mi mateix no haver insistit a veure’ns més vegades i poder conversar més sovint. Un no es fa a la idea que la vida pugui ser tan injusta com per deixar-te sense un amic com tu. Per això, m’alegro de no haver-te robat aquest temps que de ben segur has aprofitat amb la teva familia i la teva dona que és el que més estimaves i segueixes estimant.

Em quedo amb tants i tants moments que hem viscut junts, les xerrades que teníem a les concentracions sobre coses alienes al futbol. Des dels partis en categories inferiors, que hem coincidit en la selecció catalana, en la Sub-15 i la Sub-17, quan vam guanyar l’or a l’europeu, la classificació amb la Sub-21 i tots els derbis que hem compartit ja en el primer equip.

Abans de viatjar a la gira americana, on ens van informar de tan trista notícia, vaig repassar les meves samarretes guardades i entre elles tinc, almenys, 20 teves. Sempre ens la canviàvem perquè era la teva la que volia tenir cada any, tant en el partit d’anada com el de tornada.

Hem estat rivals però sempre t’he apreciat de cor. Quan em pregunten pel teu equip, el RCD Espanyol de Barcelona, sempre dic el mateix: a l’Espanyol tinc grans amics, i un de molt especial, i això està per sobre de qualsevol rivalitat.

Et torbaré a faltar Dani, molt. El proper derbi serà difícil. Allà on estiguis sé que cuidaràs sempre dels teus, de la teva família i que empenyeràs fort al teu equip.

Fins sempre amic!

Andrés Iniesta.

[Fuente: Revista oficial del RCDEspanyol del mes de Noviembre]

Leave a Reply

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggers like this: